Iggy Azaela o depresiji: Dvije godine nisam izlazila iz kuće

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Iggy Azalea vratila se na scenu, a otkrila je i  da se tokom posljednje dvije godine borila s teškom depresijom. Naime, ona je ispričala  da dvije godine nije mogla izaći iz kuće. Otvoreno je progovorila o cijeloj situaciji i savjetovala sve koji se osjećaju loše da razmišljaju kratkoročno, dan po dan, ali i da pokušaju svakog dana izaći iz zone komfora i otići na svjež zrak. Iggy ne krije da se i dalje bori da svoj život vrati u normalu.

– Mislim da trebate živjeti dan po dan. Pronađite razlog da izađete iz kuće. Ja sam bila u kući dvije godine . Imala sam stvarno težak životni period i puno se toga dogodilo i promijenilo preko noći. Prekinula sam vezu, moja karijera se nije razvijala u dobrom smjeru. Našla sam se u situaciji u kojoj se sve preko noći promijenilo. Nisam znala kako vratiti svoj život u normalu, u ono što je bilo i kako je izgledao prije svih ovih promjena – ispričala je  Iggy.

Mlada pjevačica se na scenu vratila novom pjesmom “Savior” u kojoj je pisala o ovim iskustvima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti