Paola Valić Bekić priznala da je bila ovisna

Piše: Redakcija

Paola Valić Bekić, nekadašnja pjevačica i radijska voditeljica učesnica je showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Na početku snimanja je imala tremu i pomalo se plašila, jer je prošlo mnogo vremena od trenutka kada se prestaal baviti pjevanjem, piše 21.sata.hr.

S dvadeset godina je ostvarila pjevačku karijeru i tri mjeseca bila na turneji po Americi i Kanadi. Nakon borbe s ovisnošću, koju je pobijedila u komuni na otoku Čiovu, godinama se nije pojavljivala u medijima. Kaže da su je porodica, prijatelji i knjige vratili na pravi put.

– Svi mi imamo uspone i padove, život je na faze, nekada si gore, nekada si dole. Zahvalna sam na svemu dobrom i svemu lošem što mi se u životu dogodilo, jer da toga nije bilo ne bi bilo danas mene ovakve. Proces gore-dole je sasvim normalan za svakog čovjeka. Trebao mi je odmak od svega, deset godina sam radila na sebi i na svom karakteru. Blog ‘Paoline priče’ počela sam pisati jer sam htjela da moja životna priča nekome bude pouka. Ako je moj životni poziv da pomognem nekome ko ima slične probleme  bit ću zahvalna ako uspijem u tome – kazala je Paola.

Prije sedam godina se udala i majka je petogodišnjem sinu Benjaminu.

– Najljepša i najodgovornija uloga svake žene. Majčinstvo je divno jer čovjek mora postati bolja osoba. Sin mi je najveći motiv u životu. Promijenilo me, oplemenilo, postala sam zrelija – kazala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti