Ljudski Ken: Djecu će mi roditi Barbika

Piše: Redakcija

Ljudski Ken, Rodrigo Alves poznat je po svom ekscentričnom izgledu koji podsjeća na dječiju igračku Kena, ima novu želju na pameti, a to je da postane tata. Nakon 160 estestkih zahvata na koje je potrošio više od pola miliona eura, Rodrigo je nedavno izjavio da je konačno zadovoljan svojim izgledom i da više neće pod nož, a sada su na red došle i nove životne ideje.

– Sad kad sam završio sa plastičnim operacijama, imam više vremena da se posvetim sebi. Želim da nabavim psa i imam djecu. Podrazumijeva se da moja djeca neće ličiti na mene, jer sam svoj izgled promijenio silnim operacijama. Ukoliko budu željeli, mogu i oni pod nož, ali tek kad postanu punoljetni. Podržat ću ih u tome i platiti sve što bude trebalo, kao što su moji roditelji uradili za mene – kazao je Alves.

Ljudski Ken je na ideju došao da postane otac nakon upoznavanja s Barbikom Tatyanom Tuzovom, koja je također prošla mnoge operacije, kako bi postigla izgled žive lutke, piše mondo.rs.

– Operacije su mi promijenile život na bolje. Danas sam sigurna u sebe i imam tu mogućnost da ponesem predivne modele talentiranih modnih dizajnera. To mi je bitno – otkrila je Tuzova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti