Kako postati fatalna zavodnica

Piše: Redakcija

Ukoliko želite da ga zadivite toliko da mu slika vašeg seksi tijela i pokreta neće danima izlaziti iz glave, na pravom ste mjestu. Muškarci su slabi na žene koje znaju da iskoriste svoje “tajno oružje” na pravi način. Nekoliko je načina na koje možete da ga oborite s nogu, poput prave fatalne žene. Ne čekajte sutra, učinite to večeras!

Preko stomaka

Stara izreka da ljubav ide preko stomaka postoji s razlogom. To ne znači da bi trebalo svakog dana da mu kuhate, ali tu i tamo ga možete iznenaditi njegovim omiljenim obrokom, obučeni u štikle i najseksipilniju haljinu koju imate.

Kućni spa tretmani

Masaža leđa, stopala, temena… Muškarci vole da se opuštaju jednako kao i žene, a najbolje pale već provjerene stvari. Jedna masaža će mu sigurno dobro doći, a nakon masaže slijedi najzabavniji dio.

Pravi dodir u pravo vrijeme

Svaki muškarac ima neki dio tijela koji je posebno osjetljiv, a koji morate sami da otkrijete. Jednom kada saznate koji je to dio tijela, možete ga usrećiti kada god poželite, pa čak i dobiti ono što vam je potrebno, ako dotaknete pravo mjesto.

Seksi veš

Naravno da svakodnevno nošenje zavodljivog veša niti je seksi niti je prijatno. Ali s vremena na vrijeme trebalo bi da obogatite svoju kolekciju gaćica i grudnjaka fantastičnim primjercima koje ćete obući i svući pred svojim dragim.

Seksi priča

Prava riječ u pravo vrijeme može da napravi veliku razliku, pogotovo ako želite da ga oraspoložite za seks. Malo “prljave” priče ne morate da ograničite samo na vašu spavaću sobu – pošaljite mu seksi poruku dok je na poslu i pustite ga da se crveni u kancelariji.

Nova mjesta za seks

Spavaća soba je jako udobno mjesto za seks. Što znači da može biti i dosadno mjesto. Ako želite da ga izludite, zaboravite na nju neko vrijeme i prebacite seks u neku od drugih prostorija u kući ili izvan nje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti