Evu Mendes ne viđamo često, ali kad se pojavi ostavlja bez daha

Piše: Redakcija

Glumica Eva Mendes lansirala je parfem s vlastitim potpisom, a na promociju parfema u Meksiku stigla je obučena u originalan stajling koji je automatski osvojio pažnju medija i modnih kritičara

Nakon uspjeha s vlastitim brendom odjeće New York And Company glumica Eva Mendes odlučila je otići korak dalje i u suradnji s Avonom lansirati parfem naziva Eve Du/Et. 44-godišnja glumica nije mogla proći neprimijećeno, ali ne zbog toga što je upravo ona bila zvijezda večeri, već zbog upečatljivog i drugačijeg odabira stajlinga.

Zvijezda „Prebrzih i žestokih“ dobro se pripremila i umjesto već viđenog stajlinga odabrala onaj koji će se još dugo pamtiti. Slavna ljepotica kubanskih korijena zablistala je u lepršavoj asimetričnoj haljini šarenog printa koja vizualno „spada“ s ramena i veže se u čvor. Riječ je zapravo o rukavu koji imitira maramu i može se vezati na više načina.

Razigrana haljina djelo je modne kuće Monse, iza koje stoji talentirani dvojac Laura Kim i Fernando Garcia, a cijena ove midi kreacije od svile iznosi $1.990.

View this post on Instagram

Spring Fever 💛 #evamendesnyc

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Cjelokupan stajling Mendes je upotpunila srebrnim sandalama s vrtoglavom potpeticom i masivnim ring naušnicama, no jedan je modni detalj privukao posebnu pažnju. Kao strastvena ljubiteljica turbana, lijepa supruga Ryana Goslinga poigrala se bordo maramom brenda Goyard, koju je svezala oko glave.

Jedna od najljepših holivudskih glumica, koja je nedavno otkrila tajnu svoje ljepote, u posljednje vrijeme obožava nositi turbane koje je naučila sama vezati, a svojoj je vještini podučila i fashion & beauty urednicu Harper’s Bazaara, Avril Graham. Snimku je Graham stavila na svoj profil na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BghJaaZDS79/?taken-by=avril_graham

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti