Severina se ne odriče bijelih cipela: 7 kombinacija bez greške

Piše: Redakcija
Severina sve češće svoje maštovite outfite kombinira uz obuću u jednoj posebnoj boji – bijeloj. Bilo da je riječ o salonkama, gležnjačama ili čizmicama, odabrane modele s lakoćom uklapa u streestyle, ali i gamourozna izdanja.

1.  Severina je tirkizno plavi kombinezon stilizirala s chic kardiganom etno uzorka čiji upečatljiv print dodatno ističu resice na rubovima kreacije.  Budući da je ovaj statement komad u prvom planu, cijelu kombinaciju je zaokružila mudrim odabirom klasičnih stiletto salonki u bijeloj boji.

 

2. Baš kao i brojne poznate dame,  svoju podršku ratifikaciji Istanbulske konvencije u sklopu kampanje #zaistanbulsku, dala je i Severina a jednostavnom kombinacijom i čizmicama koje nose potpis Jimmy Choo u fokus je stavila ono što je stvarno bitno – snažnu poruku koji drži u rukama.

 

3. Nije tajna kako Severina uživa u spajanju naizgled nespojivih komada pa se tako zimus u šetnji Dubrovnikom pojavila u eklektičnom stylingu. Plavu Diesel haljinu s bijelim prugama stlizirala je šarenom H&M jaknom, a posebnu pažnju i ovaj put plijenile su njene bijele štikle s crnim vrhom. Riječ je o Pradinim salonkama, popularno nazvanima kitten heals, a Severina je ispod njih obukla žute čarapice koje su se u posljednje vrijeme nametnule kao ‘must – have’  accessoire u garderobi svake fashionistice.

 

4. Iako gotovo svaki Severinin styling podiže prašinu, retro bijele cipelice s narandžastom potpeticom španskog high street brenda Mango, podijelile su mišljenja njenih obožavatelja. Dok su neki za njezin odabir imali samo riječi hvale, drugima je ovaj model pokvario inače dobro osmišljen outfit.

 

5. Na nedavno održanom koncertu Plavog orkestra u Domu sportova Severina se pojavila kao gost iznenađenja i zajedno s bendom otpjevala legendarnu pjesmu ‘Od rođendana do rođendana’. Za ovu je priliku je izravnala kosu te obukla blazer haljinicu u military stilu, kratke kožne hlače koje je kombinirala s mrežastim čarapama i klasične stiletto salonke. Naravno, bijele boje!

 

6. Pjevačica je za svoj posljednji streetstyle outfit iskombinirala naizgled nespojive komade. Romantičnu bluzicu sparila je s crvenim sportskim hlačama koje imaju bočnu crtu, a koje su se ove sezone nametnule kao apsolutni must- have komad. Cijeli styling zaokružila je gležnjačama u omiljenoj, bijeloj boji.

 

7. Za šetnju zagrebačkim ulicama popularna je pjevačica obukla crno-bijelu kombinaciju a gležnjače francuske modne kuće Isabel Marant uskladila je s cijelim stylingom inspiriranim 90. – im godinama prošlog stoljeća.

 

Fotografije: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti