Brad i Jenn ponovo zajedno: Za sve je kriv George Clooney

Piše: Redakcija

Uprkos ljubavnoj aferi koja ih je 2005. godine rastavila i ostavila trag u njihovim glumačkim životima, Jennifer Aniston i Brad Pitt planiraju se ponovno ujediniti. Čini se kako se to posebno sviđa njihovim fanovima koji s nestrpljenjem čekaju pomirenje.

Fanove Jenn i Brada zato je usrećila vijest da se bivši supružnici tajno sastaju, i to u kasnim noćnim satima.

Brad je, navodno, Jennifer počeo tješiti nakon dodjele Oscara, tada su se prvi put susreli otkako je Aniston objavila da se razvodi.

Kako smo već pisali, navodno je svemu kumovao glumac George Clooney, koji je potaknuo Brada da se javi Jennifer i pomogne joj da lakše prebrodi razdoblje nakon razlaza od Justina.

Ovaj put osvanula je fotografija na naslovnici Star magazina, gdje se vidi da par razmjenjuje nježnosti. O čemu se radi morat ćemo još malo sačekati, jer se slavni glumci još uvijek nisu oglasili.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti