Amel Ćurić kao Josipa Lisac oduševio publiku

Piše: Redakcija

Amel Ćurić oduševio je i žiri i publiku i odnio pobjedu u drugoj epizodi hrvatskog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Sjajno je, prema mišljenju svih, utjelovio Josipu Lisac.

-Publika je i više nego oduševljena pobjedom, inbox je opet pretrpan, čestitke pljušte sa svih strana. Ja bih napomenuo to da su svi zaista bili odlični i da je bilo zaista teško odlučiti se za najboljeg večeras, barem kad je mojih 5 bodova bilo u pitanju. Ja se zahvaljujem svojim dragim kolegama na svim bodovima -koje su mi dali jer bez njih ne bih pobjedio u ovoj epizodi – rekao je Amel za Dnevnik.hr.

Istaknuo je da je ovo bio njegov prvi nastup u tijelu žene.

– Bojao sam se kako ću sići u štiklama niz stepenice. Uspio sam u tome i u imitaciji, prezadovoljan sam svojim nastupom i evo, baš sam sretan da sam izašao kao pobjednik upravo u ovoj epizodi gdje su svi bili vrhunski – dodaje Ćurić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti