Christina Aguilera: Bez trunke šminke i u potpuno prirodnom izdanju

Piše: Redakcija
Sigurni smo da niste znali da Christina Aguilera (37) ima pjegice. Pjevačica se pojavila na naslovnici magazina Paper bez trunke šminke u photo sessionu koji je snimila Zoey Grossman.
Kroz cijelu karijeru Christina je uvijek nosila puno dramatične šminke, ali očito je odlučila promijeniti imidž – barem nakratko.
https://www.instagram.com/p/BgzT0ApBugr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_test

– Ja sam izvođačica i volim šminku. Ali, trenutno osjećam, i u životu i u muzici, da mi je jako važno i oslobađajuće maknuti sve nepotrebno i cijeniti ko si u svojoj sirovoj ljepoti – rekla je Aguilera. Osim fotografija bez šminke, u magazinu su objavljene i fotografije gdje ima dramatičan make up.

https://www.instagram.com/p/BgzUT3XhINq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_test

Pjevačica je posljednji studijski album objavila prije šest godina, a bila je članica žirija u The Voiceu. Također se povremeno pojavljuje u filmovima i serijama, a najviše se posvetila svojoj djeci, Maxu Lironu(10) i Summer Rain (3) koje ima sa zaručnikom Matthewom Rutlerom.

https://www.instagram.com/p/BgzSn1DBUYI/?taken-by=papermagazine

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti