Angelina Jolie i Brad Pitt: Nakon razvoda ne mogu biti ni u istoj prostoriji

Piše: Redakcija

Čini se da je glumica Angelina Jolie  nakon razvoda od kolege Brada Pitta nastavila sa svojim životom. Naime, neimenovani izvor je za portal “ET Online” otkrio kako glumica trenutno nije u ozbiljnoj vezi, ali da po prvi put nakon burnog prekida izlazi s tajanstvenim muškarcem.

– I Brad i Angelina čuvaju svoju privatnost od javnosti. Angie je prijateljima rekla kako još uvijek nije spremna za ozbiljnu vezu, ali izlazi s jednim markantnim, starijim muškarcem, trgovcem nekretninama. No, on nije poznata osoba – rekao je anonimni izbor.

Dodaje i da je glumica nakon razvoda bila u lošem stanju. Činjenica da je uz nju pozitivna osoba s kojom provodi vrijeme mnogo joj pomaže i zbog toga se osjeća bolje. Njen bivši suprug, Brad Pitt, također je  nastavio  sa životom te nema nikakve šanse da se pomiri s Angelinom.

– Često čujem da ljudi pričaju kako će se Angie i Brat pomiriti, ali to se nikad neće dogoditi. Veza među njima je završila jako loše, njih dvoje ne mogu biti u istoj prostoriji – nastavlja izvor blizak bivšim supružnicima.

Dodaje kako je glumac Brad Pitt nakon razvoda proveo nekoliko mjeseci sam kod kuće i bio u jako lošem psihičkom stanju. Zadnjih mjesec dana situacija se promijenila pa Pitt često odlazi u noćne provode s bliskim prijateljima. S obzirom na to da je jako tajanstvena i povučena osoba, nije otkrio da li ima novu djevojku. No, to nije spriječilo nagađanja da se pomirio s bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti