Saznajte ko je očuh djevojke Leonarda DiCapria

Piše: Redakcija

Leonardo DiCaprio važi za muškarca na čiji šarm i ljepotu rijetko koja djevojka može ostati ravnodušna. Pored njega su bile brojne ljepote Victorijinih anđela, a sada se skrasio pored 20-godišnje Camile Morrone.a Kada je gostovala u emisiji Jamesa Cordena, govorila je o audiciji za svoj prvi film u kojem je glumila pored Bruce Willisa.

– Kada su mi javili da sam dobila ulogu prepala sam se, jer ja ne znam da glumim! U panici sam pozvala očuha – kazala je Camila, a voditelj je otkrio da je riječ o Al Pacinu.

– Pozvala sam ga i rekla, ne znam šta da radim, a on je dva sata čitao scenario sa mnom i rekao: “Samo idi i glumi, sve je u redu. Ako ti se plače, plači, ako ti se ne plače ne plači… to je samo gluma. Reaguj i to je to”- otkrila je Camila.

Camila Morrone je kćerka Pacinove djevojke Lusile Sole, s kojom je glumac godinama u sretnoj vezi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti