Ornela Vištica: Smiješna su mi pitanja o mom privatnom životu

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska glumica Ornela Vištica podijelila je na Instagramu fotografiju kojom se požalila fanovima o temi koja je muči već neko vrijeme. Naime, kao i drugim poznatim osobama i Orneli najviše smeta interesovanje za njen privatni život.

– Pitanja o mom privatnom životu odavno su mi postala smiješna. A i pisanja… Skoncentrirana sam na svoj posao. Radije bih govorila o ljudima koji žive na rubu egzistencije, o djeci koja odrastaju u raznoraznim neuslovima za život, o drogi koja se poput korova uvukla u svijet i raznoraznim ovisnostima. Kako razumjeti i kako pomoći. Ponekad nije dovoljno napisati želju na crvenom papiru, kao na slici u židovskom muzeju u Berlinu – napisala je glumica.

Ovo nije prvi put da mlada glumica piše o tome koliko joj zadiranje u privatnost zapravo smeta.

– Zamolila bih sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da me ne pitaju ništa vezano za moj privatni život. Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih. Hvala svima onima koji su uvijek tu za mene – napisala je Ornela prije nekoliko mjeseci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti