Kćerka Ume Thurman otvoreno o poremećaju

Piše: Redakcija

Najstarija kćerka Ume Thurman i Ethana Hawke-a odlučila je manekensku pistu zamijeniti glumom, a u intervjuu za Elle magazin otkriva da ovaj poziv osjeća kao disanje, piše Hello.rs. Maya kaže da je dobila ulogu za koju se pripremala cijelog svog života. Naime, u seriji koja se snima po kultnoj knjizi Male žene ova 19- godišnjakinja igra jednu od glavnih uloga. Istakla je da ima mnogo sličnosti s Jo, likom koji tumači, a koji joj je bio velika inspiracija dok je odrastala s disleksijom.

Disleksija je, prema definiciji Orton Dyslexia Society, jedna od nekoliko teškoća u učenju. Karakterizira se različitim teškoćama u različitim oblicima jezika, često uključujući uz probleme čitanja i ozbiljne probleme u stjecanju vještine pisanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti