Procurile prve fotografije vjenčanice Meghan Markle

Piše: Redakcija

Na Instagram profilu Entertainment Weeklyja  jučer je ekskluzivno objavljena fotografija na kojoj je kraljevska nevjesta Meghan Markle (36) u luksuznoj vjenčanici dubokog V-izreza.

Šuška se kako je vjenčanica djelo dizajnera britanske modne kuće Ralph & Russo. Dok cijeli svijet nestrpljivo iščekuje Meghanino vjenčanje s princom Harryjem (33), do oltara ju je dovela Rachel Zane, glumica iz popularne serije “Suits”.

Dan nakon što su najavljene zaruke princa Harryja i Meghan Markle, USA Network je objavio da glumica odlazi iz serije. Dok je većina obožavatelja razočarana tim ishodom, cijeli svijet sve je uzbuđeniji zbog kraljevskog vjenčanja godine 19. maja u raskošnoj kapeli Svetoga Georgea u dvorcu Windsor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti