Bill Cosby ponovo na suđenju

Piše: Redakcija

Manje od godinu nakon što mu je suđenje završeno, Bill Cosby ponovo mora u sudnicu, gdje će mu se suditi po tri tačke optužnice za neprimjeren napad.

Ovaj put će se postupak odvijati u znatno drugačijem okruženju, navodi CNN. Krivični slučaj odvija se oko Andree Costand, bivše zaposlenice Univerziteta Temple, koja je navela da je Cosby drogirao i napao u januaru 2004. godine u njegovom domu u Philadelphiji.

Slavnom tvorcu i glumcu serije”Cosby show” raspala se reputacija jer ga je oko 60 žena prozvalo za seksualne napade, zauvijek ocrnivši njegovu karijeru. Ove godine je tu i poseban pritisak zbog pokreta #MeToo. Ako bude osuđen, Cosby bi mogao dobiti po deset godina u zatvoru za svaku optužbu, navodi CNN.

Slikovni rezultat za bill cosby

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti