Kylie Minogue: Nikad nisam ni mislila da ću se udati

Piše: Redakcija

Kad se zaručila za Joshuu Sassea, mnogi su bili uvjereni da je Kylie Minogue napokon pronašla ljubav svog života, ali onda su u februaru prošle godine svjetski mediji  pisali o tome da je  njihovoj ljubavi došao kraj jer ju je 30-godišnji glumac prevario s glumicom  Martom Milans. Iako kasnije pjevačica nije skrivala da joj je to bio jedan od najtežih perioda u životu, tek je sada, u intervjuu za najnovije izdanje časopisa Red Magazine, priznala da je u tom razdoblju doživjela i nervni slom.

– Morala sam se potpuno ponovo izgraditi, i psihički i fizički. Bila sam prisiljena saznati puno toga o sebi, stvarno upoznati samu sebe. Ponekad nam je očito svima potreban izlazak iz zone komfora ili, očito, neka drama kako bismo se razbudili – rekla je Kylie.

Dodaje kako je prihvatila situaciju u kojoj je sada opet prepuštena sama sebi.

– Nikad nisam ni mislila da ću se udati. I zaruke sam više shvatala kao neki eksperiment jer ni kao mlađa nisam imala nikakvu viziju o svom vjenčanju. To nije nešto što trebam ili želim. Nikad mi to nije bio cilj. U jednom periodu sam čak i pomislila da bih trebala učiniti ono što većina ljudi radi, no čini mi se da ću se ipak nastaviti pridržavati svojih uvjerenja – zaključila je Kylie.

Prije Joshue, od 2003. do 2007. bila je u vezi s Olivierom Martinezom koji joj je bio velika podrška dok je bolovala od raka dojke, a od 2008. do 2013. ljubila je modela Andresa Velencosoa.

Kylie će sljedeći mjesec proslaviti 50. rođendan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti