Adriana Lima za noć plaća 1.800 eura

Piše: Redakcija

Adriana Lima je za august već rezervirala luksuzni apartman u Crnoj Gori. Naime, boravit će deset dana s porodicom. Za boravak je izabrala najluksuzniji smještaj gdje najniža cijena noćenja u ovom periodu godine košta oko 1.800 eura. Njen izbor je bio velelepni apartman za sebe i kćerke, dok će dadilja koja bude boravila s njima, kao i članovi obezbjeđenja biti smješteni u sobama, a sve ukupno će je koštati oko 20.000 eura.

– Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog ljeta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu augusta, kada će s kćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledat će na more, imat će privatan bazen, a biće opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adriana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta – kaže izvor.

– Ona nije imala velike zahtjeve. Tražila je slike svih apartamana i izabrala je one koji joj najviše odgovaraju. Oduševljena je Jadranskim morem i zato želi da ponovo ljetuje baš u ovoj regiji – kazao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti