Meryem Uzerli: U Tursku dolazim nakon porođaja

Piše: Redakcija

Nekadašnja sultanija Hurem, Meryem Uzerli (30) nakon porođaja trebala bi ponovo doći u Tursku. Producenti showa turskog izdanja “X Factor” navodno su joj ponudili honorar od 30.000 eura po epizodi, jer su ubijeđeni da će im kao članica žirija podići gledanost.

– Snimanje je trebalo početi u decembru, ali prebacili su ga za april sljedeće godine jer će Meryem roditi u januaru – otkrio je izvor blizak showu “X Factor”.
Meryem je ovog ljeta iznenada napustila set serije „Sulejman Veličanstveni“ jer su joj snimanja bila prenaporna. Kada je iz Turske otišla u Njemačku, u roditeljski dom, ne bi li se oporavila od depresije, objelodanjeno je i da je trudna. Ova vijest se međutim, nije svidjela zaručniku, burzovnom mešetaru Canu Atesu (47), pa ju je na kraju ostavio.
– Nisam htio proširivati porodicu. Već imam dvoje djece za koju moram plaćati alimentaciju – izjavio je Can. Meryem se brzo snašla i bez njega.
– Samouvjerena sam, snažna i suprotstavljam se strahovima. Sigurna sam da ću biti pravedna – kaže Uzerli.

[nggallery id=336]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti