Edin Alađuz Kalimero: Izgledam bolje od mnogih žena

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana imitator Edin Alađuz Kalimero objavio na FB profilu nekoliko fotografija sa savršenom šminkom, odjeven kao žena. Istini za volju, izgleda odlično, s obzirom na to da je riječ o muškarcu. Fotografije su za kratko vrijeme osvanule u brojim medijima, a reakcije su različite. Kalimero se na sve to samo smije i uživa u tome što privlači pažnju.

U show bussinesu je to najvažnije, a on je, očito, postigao svoj cilj.

– To nije bila moja ideja, nego sam dobio ponudu da se, pored drugih estradnih ličnosti, pojavim na kalendaru čiji je cilj humanitarnog karaktera, pomoć djeci bez roditelja s prostora bivše Jugoslavije. Kontaktirao sam Vanju Lisac i napravili smo fotografije.Ona je veliki profesionalac i tačno zna šta treba istaknuti, a šta sakriti. Savršeno me našminkala Sonja Savić. Nikome nikad ne dokazujem ništa, ali evo, samo se pokazalo da sam najbolja riba na našoj estradnoj sceni. A fotografije su u tom folu iz razloga jer sam imitator.

 

Kompletan tekst možete pročitati u print izadnju Magazina AZRA ( br.871)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti