Brian Austin Green i Megan Fox: Zaljubljeni kao prvog dana

Piše: Redakcija

Svi svjetski mediji  do nedavno su pisali kako je ljubavi Briana Austina Greena i Megan Fox došao kraj. I oni su najavljivali razvod, no, uprkos svemu i dalje  se zajedno pojavljuju u javnosti, a najnovije fotografije s havajske plaže  svjedoče o velikoj sreći. Naime, ako je suditi po fotografijama, Brian i Megan nikad nisu bili zaljubljeniji.

Dan su proveli posvetivši se jedno drugome, a osmijeh im nije silazio s lica, te izgleda da je bračna kriza, ako je ikada i postojala, daleko iz ovo dvoje glumaca.

Podsjećamo, Brian i Megan upoznali su se davne 2004., a vjenčali 2010. U tom su periodu dobili troje djece; petogodišnjeg Noaha Shannona, četverogodišnjeg Bodhija Ransoma i 19-mjesečnog Journeya Rivera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti