Dolce i Gabbana: Naša modna kuća umire s nama

Piše: Redakcija

Ikone italijanske mode Domenico Dolce i Stefano Gabbana izjavili su u četvrtak da će njihova slavna modna kuća Dolce & Gabbana umrijeti s njima.

– Kada budemo mrtvi, bit ćemo mrtvi. Ne želim da neki japanski dizajner počne dizajnirati brend Dolce & Gabbana – rekao je Stefano Gabbana (55) u razgovoru za Corriere della Sera. Modni veterani pokrenuli su svoj brend 1985. i dalje rade zajedno iako od 2004. više nisu par, piše Hina.

– Kada smo se razišli, dogovorili smo se da ćemo sve podijeliti. Jer ako se, na primjer, meni idući dan nešto dogodi, on (Dolce) našao bi se u situaciji da ima posla s nekim ko nije uključen u industriju, recimo mojim rođakom, koji bi mogao upropastiti kompaniju – kazao je Gabbana. – I zato smo stvorili zakladu koju niko od nas ne može dirnuti – dodao je. Dolce (59) naglašava kako su odbili svaku ponudu da prodaju brend.

Slikovni rezultat za dolce i gabbana

– Možete imati sav novac svijeta, ali ako niste slobodni, što će vam to. Ne idete u grob u lijesu nabijenim novcem – kaže Dolce. Gabbana tvrdi da ionako nema vremena potrošiti svoje bogatstvo.

– Prezaposlen sam. Ne želim biti još bogatiji, moj cilj je biti uspješan – rekao je. Iako više nisu u romantičnoj vezi, dvojica muškaraca i dalje su iznimno povezana.

– Čak i danas, što je moje i njegovo je, a što je njegovo i moje je… Naši novi partneri znaju da je to tako, sviđalo im se to ili ne – rekao je Dolce.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti