Uhapšen sin Seana Penna

Piše: Redakcija

Sin Seana Penna i glumice Robin Wrigh, Hopper i njegova djevojka Uma von Wittkamp uhapšeni su u Nebrasci. Naime, policija ga je zaustavila zbog saobraćajnog prekrašaja, a onda su primjetili da su u autu imali 14 grama marihuane, tri grama gljiva, te četiri amfetamina, tableta koje se dobivaju na recept zbog poremećaja paženje i hiperaktivnosti, a izazivaju euforiju.

– Policajac ih je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja i primjetio njihovo neobično ponašanje. Posumnjao je da su pod utjecajem droge te je odlučio pretražiti njihov automobil – kazao je izvor za strane medije.

Kazao je kako su Hoppera uhapsili zbog posjedovanja marihuane, a Umu zbog amfetamina dok ih se oboje tereti za gljive. Hopper Penn, koji se bavi glumom kao i njegovi roditelji, svojevremeno je rekao kako mu je “gruba ljubav” njegovog oca Seana pomogla da se riješi ovisnosti o drogama.

– Koristio sam mnoge stvari, ali meth je bio glavni te me je spuštao. Otišao sam na odvikavanje jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: “Izaberi liječenje ili klupu na autobuskoj stanici”. Našalio sam se kako želim samo krevet – kazao je tada Hopper.

Počeo se drogirati nakon razvoda svojih roditelja 2010. godine.

Pročitajte još