Jennifer Aniston ne prati modne trendove: Gležnjače koje su svi “otpisali”

Piše: Redakcija

Otkako je objavila da se razvodi od Justina Therouxa, američka glumica Jennifer Aniston ne pojavljuje se često u javnosti. Stoga ne čudi veliki interes koji je izazvao njen dolazak u popularni frizerski salon “Balayage By Nancy Braun” na Beverly Hillsu.

Znatiželjni fotografi snimili su dobro raspoloženu Jennifer u  ležernoj odjevnoj kombinaciji kakve i inače preferira. Jennifer je ovaj put zelene vojničke pantalone  kombinirala s običnom crnom majicom, kožnom jaknom u istoj boji i smeđim gležnjačama od brušene kože s platformom.

Upravo su ovakav model gležnjača modni znalci “otpisali” prije nekoliko sezona i preporučili da ih zamijenimo modelima s punom potpeticom. Očito je da se Jennifer nimalo ne zamara trendovima te isključivo nosi odjeću i obuću u kojoj se osjeća dobro, bez obzira na to šta drugi mislili o tome.

Pogledajte kako je Jennifer izgledala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti