Meghan Markle i princ Harry: Svadbeni detalji u čast Lady D

Piše: Redakcija

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle je isplanirano do posljednjeg detalja. U skladu s tim se već zna da će mlada  nositi vjenčanicu iz bajke i odgovarajući nakit, te da će svadbeni aranžman biti  zadivljujući, a svečanom  činu njihovog zavjetovanja na vječnu ljubav prisustovaće skoro svi oni koje mladenci vole. Nedostajaće samo Harryjeva majka, princeza Dijana.

– Mislim da bi moja majka bila jako uzbuđena da upozna Meghan i bila bi sretna zbog mene. Ovakvi dani su posebno teški i najviše mi nedostaje. Teško mi je što ne mogu sa njom da podijelim sretne vijesti, ali siguran sam da je ona uvijek tu negdje i da je s nama – rekao je Harry nakon zvanične objave vjeridbe.

No, mladenci će se potruditi da princeza Dijana, na neki način tog dana bude sa njima. Tako će Meghan  nositi tijaru tragično nastradale princeze, a najveći dio cvjetnog aranžmana, činiće bijele ruže, tačnije cvijeće koje je Diana najviše voljela. Vjenčanje će se održati 19. maja ove godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti