Anne Hathaway: Ovo je poruka svima onima koji će me prozivati i nazivati debelom

Piše: Redakcija

Anne Hathaway je potvrdila kako će holivudski glumci uraditi sve kako bi se što bolje pripremili za ulogu. Uz pomoć stručnjaka, Anne želi dobiti kilograme, kako bi bila izgledom što bliža liku koji će tumačiti. Upravo zbog kilograma, koje će nakupiti, glumica je odlučila odmah se javno obratiti  svima onima koji će je zbog njenog izgleda prozivati.

– Ovo je poruka svima onima koji će me prozivati i nazivati debelom u idućim mjesecima. Nije riječ o meni, o vama je – napisala je na svom Instagram profilu, uz video na kojem vježba.

Na videu se može vidjeti kako naporno trenira uz pomoć personalnog trenera. Ali, njena poruka nije naišla na odobravanje svih.

– Šta se događa s našim društvom da neko ko je zdrav i u formi mora da objavljuje ovako nešto i samog sebe da opravdava? Ovakve me stvari nerviraju. Drago mi je da nisam slavna osoba i da ne moram da se s ovakvim stvarima borim. Ovim svojim potezom Ann samo nastavlja niz, koji su prije nje pokrenule Rihanna i Emy, upravo objavama na Instagramu, kojima se obračunavaju s tabloidima – napisao je jedan pratitelj.

Pročitajte još