Brad Pitt već šest mjeseci u vezi s Neri Oxman

Piše: Redakcija

Mnogo se pisalo o bliskom odnosu glumca Brad Pitta i arhitektinje Neri Oxman. No, sada se navodi kako su već šest mjeseci u vezi. Zbližili su se kroz jedan arhitektonski projekat. Fotografiju koju je u decembru objavila studentica Katy se vidi kako je Brad okružen s pet žena, a napravljena je kada je bio u posjeti Oxman na njenom institutu, ali ona nije pozirala na fotografiji. Navodno je objavljena još jedna fotografija na kojoj su oboje, ali ta je u međuvremenu izbrisana s društvenih mreža.

Nerina kolegica opisala ju je kao predivnu genijalku. Navodno su je preporučili glumcu da mu pomogne oko projekta na kojem radi.

– Brad i Neri su odmah osjetili povezanost, jer dijele strast prema arhitekturi, dizajnu i umjetnosti. To bismo mogli opisati kao profesionalno prijateljstvo, ali Brad je veoma zainteresiran za nju – kazao je izvor.

Neri Oxman iza sebe ima brak s kompozitorom Osvaldom, a Brad se prošle godine razveo od Angeline Jolie s kojom ima šestero djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti