Zbog čega Angelina Jolie nije mogla odbiti Brad Pitta

Piše: Redakcija

Iako se dugo vremena borila za starateljstvo nad djecom, glumica Angelina Jolie je ipak dozvolila Brad Pittu, bivšem suprugu da podjednako brinu o djeci. Djeca će češće viđati oca, a on će zajedno sa Angelinom donositi odluke o njihovom odrastanju i odgoju. Ovo je njen veliki korak, jer je upravo odnos prema djeci prelomio da se par razvede. Navodno, Angelina je vidjela Brada u pijanom stanju kako čuva djecu, a znao je da bude i pod dejstvom opijata, nasilan i grub.

– Brad i Angelina sporazumno su dogovorili sve uslove razvoda. Sve će se finalizirati za nekoliko sedmica. Bila je ovo veoma teška pravna bitka – kazao je izvor blizak paru za “The Sun”.

Iako je bilo navoda da će se razvod poništiti, od toga izgleda neće biti ništa. Par se usaglasio da je važno da imaju pristojan odnos zbog djece, pa je Brad krenuo na terapiju jednom sedmično kako bi poradio na svojo očinskoj ulozi za koju se toliko borio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti