Otkriven razlog zbog kojeg Kanye na fotografijama uvijek stoji iza Kim

Piše: Redakcija

Kim Kardashian i Kanye West jedan su od najpoznatijih parova na svijetu, što podrazumijeva to da javnost itekako zanima šta se događa u njihovim životima. Tako su fanovi nedavno primjetili jednu, ne tako očiglednu,  zanimljivost kada su njih dvoje u pitanju.

Naime, kada ste poznata osoba dio vašeg posla je pojavljivanje na raznim događajima i poziranje na crvenom tepihu. Kada se pogledaju fotografije s crvenog tepiha, može se primjetiti da  na većini fotografija Kanye stoji iza Kim. Ne pored, već iza, a vjerovali ili ne, ovom su se problemu posvetili i stručnjaci za govori tijela.

– To ne samo da govori o načinu na koji su njih dvoje povezani, već i o njihovoj ličnosti. Na prvu biste pomislili da bi jedan od najmoćnijih parova na svijetu izabrao da podijeli  svjetla reflektora i da stoje jedno pored drugog, ali ne, u ovom slučaju to nije tako. Kanye  joj ne želi ugroziti posvećenu pažnju.  Njemu je i cilj da Kim dospije u centar pažnje – objasnio je za Independent Darren Stanton, stručnjak za govor tijela.

Pročitajte još