Pjevač nije u životnoj opasnosti: Aki Rahimovski se oporavlja od moždanog udara

Piše: Redakcija

Vijest o zdravstvenom stanju pjevača prenijeli su gotovo svi mediji u regiji, a ražalostila je i brojne obožavatelje benda koji su Akiju poželjeli brz oporavak.

Aki Rahimovski, frontmen popularnog benda „Parni valjak“ prije nekoliko dana je doživio lakši moždani udar. Otpušten je iz bolnice i na kućnoj je njezi.

– Vjerujem da će sve biti dobro. Kod kuće sam. Znam da su se svi prestrašili kad su čuli što je bilo. Sad se trebam odmarati i slušati  doktore – rekao je kratko  Aki o svojem zdravstvenom stanju.

Vijest o zdravstvenom stanju pjevača prenijeli su gotovo svi mediji u regiji, a ražalostila je i brojne obožavatelje benda koji su Akiju poželjeli brz oporavak. Bend je na svojim službenim stranicama objavio kako vrlo ozbiljno shvataju svoj posao i ne žele razočarati hiljade obožavatelja koji su se veselili nadolazećim koncertima, ali Akijevo zdravlje im je sada na prvome mjestu. Stoga su otkazali sve koncerte do daljnjega. Kako kažu, nakon svih Akijevih pretraga znat će kada se vraćaju na scenu.

Menadžer „Parnog valjka Dino Bahtijarević rekao je za Jutarnji kako Aki sada mora mirovati, ali nije ni u kakvoj životnoj opasnosti, prenosi Avaz.ba.

Pročitajte još