Anđelka Prpić izgubila muža: Odmah sam zvala prijatelje da vidim šta se događa

Piše: Redakcija

Poznata srbijanska glumica  Anđelka Prpić gostovala je u jutarnjoj emisiji koju vodi supruga pjevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović. Snimanje emisije počelo je rano ujutro zbog čega je glumica, koja inače nije ranoranilac, morala ustati u zoru. Odmah po dolasku u emisiju, pišu srbijanski mediji, Jovani i njenom kolegi Srđanu Predojeviću rekla je da ih smatra herojima jer  svaki dan ustaju tako rano te im je ispričala blam koji joj se dogodio prije nego što je stigla  u studio.

– Smijem li da ispričam šta sam uradila jutros? Malo je blam. Bila sam toliko napeta da ne zakasnim i da se ne uspavam, tako da sam digla paniku gdje mi je muž jer ga nisam vidjela u krevetu kraj sebe. Kako to da nije stigao kući, kada sam se ja probudila u pola šest, što se inače ne dešava? Krenula sam da zovem prijatelje, za koje znam da su bili s njim i koji bi mogli da znaju šta se s njim desilo. Za moj pojam, pored mene je ležao moj sin. I ja sam vraćam do sobe da vidim šta se dešava i u tom momentu shvatam da on sve vrijeme spava pored mene – ispričala je simpatična glumica.

Anđelka i njen suprug Dario u braku su od 2011. godine i imaju sina Jakšu.

View this post on Instagram

Srecan Uskrs ❤️

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti