Ricky Martin: Želim još djece

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Ricky Martin otkrio je da želi da proširi svoju porodicu. Naime, on je pomoću surogat majke  prije devet godina dobio blizance Mattea i Valentina, a budući da se u januaru ove godine oženio Jwanom Yosefom pjevač smatra da je bi bilo lijepo kada bi se njihova porodica proširila.

– Obožavam svoje sinove. Razgovori koje vodim s njima su nevjerojatni – rekao je pjevač, koji igra jednu od glavnih uloga u seriji  “Ubistvo Giannija Versacea”.

On tvrdi kako su ga blizanci očarali svojom inteligencijom i kako su sa samo devet godina već pametniji od njega. Dodao je kako on nije tako razmišljao kada je bio u njihovoj dobi, te da mu je to samo jedan od razloga zašto želi da ima još djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti