Bradley Cooper: Najsretniji u društvu preslatke kćerke

Piše: Redakcija

Čini se da nema sretnijeg djeteta u Hollywoodu od kćerkice 43-godišnjega glumca Bradleyja Coopera i 32-godišnjeg modela Irine Shayk, koja je najčešće u naručju svojih slavnih roditelja. I to ponajviše kod zvijezde filma ‘Mamurluk’, koja je neprestano obasipa poljupcima. Tako je bilo i ovaj put kad ju je zgodni tata vodio na party sa zečićima kako bi se Lea družila s malenim prijateljima.

Iako su uvijek bili škrti na informacijama o privatnom životu, otkako su dobili dijete, atraktivna Ruskinja i holivudski ljubimac žena trude se voditi miran porodični život i češće ih se može sresti u trgovini, parku i na tržnici nego na crvenim tepisima.

– Ne želim govoriti o nekim stvarima – iskren je Bradley, što je u ‘The Ellen DeGeneres Showu’ slavna voditeljica morala komentirati.

– Znam da ne želiš govoriti o djetetu, ali čim smo te vidjeli u filmu ‘Snajperist’, znali smo da ćeš biti divan otac – rekla je Ellen.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti