Carrie Underwood nakon operacije lica prvi put na sceni

Piše: Redakcija

Više od mjesec nakon operacije lica, Carrie Underwood pojavila se na sceni prvi put. Naime, početkom godine je s javnošću podijelila vijesti da je zadobila povredu koja mijenja život iz korijena, na lijevoj strani lica, zbog koje je morala pod nož i stavljeno joj je više od 50 kopči. Pjevačica je pala niz stepenice ispred svoj kuće, a prilikom pada je slomila nekoliko rebara, dobila duboke posjekotine na licu i još uboja po tijelu.

Na dodjeli ACM nagrada, pjevačica je osvojila nagradu za duet “The fighter”, a izvela je i novu pjesmu “Cry pretty”. Na dodjeli je nosila kratku srebrnu haljinicu i cipele s visokom štiklom, a kosa joj je pokrivala lijevu stranu lica. Bila je i našminkana za scenu, pa se zaista nije moglo vidjeti šta joj se dogodilo s licem. Njen emotivni nastup je izazvao ovacije publike koja ju je pozdravila dugim aplauzom.

https://www.youtube.com/watch?v=5reMXFsEfNU

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti