Pogledajte kojom djevojkom je Vincent zamijenio fatalnu Monicu Bellucci

Piše: Redakcija

Bivši suprug Monice Bellucci, Vincent Cassel (51) zaljubljen je preko ušiju. Zanimljivo, njegova nova djevojka Tina Kunakey je 30 godina mlađa od Monice, i njena je kopija. Par je snimljen kako uživa na plaži u Brazilu, ne skrivajući svoju strast ni pred paparazzima niti prolaznicima. Vincent je 14 godina proveo u braku s Monicom, s kojom ima dvije kćerke. Nakon što je njihov brak okončan prije nekoliko godina, Vincent je sreću pronašao s Tinom, s kojom dijeli strast za surfanjem. Tina ima 21 godinu, italijanski je model, a može se pohvaliti i da je 2016.godine krasila naslovnicu kultnog Voguea. Te iste godine je upoznala i francuskog glumca.

Tina je italijanski model

Par dijeli strast prema surfanju

-Trenutak kad smo se upoznali bio je predivan. Oboje volimo surfanje i ono nas je zapravo i spojilo. Odrasla sam na selu, nismo imali televizor, tako da nisam ni znala da je on glumac kad sam ga tek upoznala. Međutim, kada su nas počeli pratiti paparazzi shvatila sam da je važna osoba – kazala je 21-godišnja Tina.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti