Uspjeh mladog Bosanca: Kenan Tahirović snimio reklamu s Messijem

Piše: Redakcija

Bosanski Bali-beg Kenan Tahirović niže projekt za projektom, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom. Nakon spota koji je snimio za Lepu Brenu, Kenan je radio reklamu s najvećom nogometnom zvijezdom Lionelom Messijem, a nedavno je dobio i svoj Viber sticker.

O 31-godišnjem modelu smo pisali ranije. Karijeru je započeo zahvaljujući fotografijama na Instagramu, a njegova popularnost raste iz dana u dan.

Reklamu s Messijem snimao je u Barceloni za Chipsy, a u međuvremenu je radio i za nekoliko modnih brendova.

– Snimanje reklame s najboljim nogometašem svijeta bio je vrhunac svega dosadašnjeg u mojoj karijeri. Jedan sam od šest različitih karaktera koji su traženi za reklamu i jedini izabran iz naše države. Na kastingu je bilo više od deset hiljada ljudi iz cijelog Regiona i to mi je još veća čast i priznanje. Kad je riječ o muzičkom spotu, da budem iskren, imao sam jednu želju, odnosno pjevačicu u čijem spotu sam želio da se pojavim i to mi se ostvarilo nakon samo mjesec i opet me je ona lično izabrala. To je velika jugoslovenska zvijezda. To su velike ličnosti, a opet su sasvim normalni i opušteni, da čovjek ne može ni zamisliti. To je bilo pozitivno iskustvo, divno vrijeme provedeno s njima i prelijepa uspomena do kraja života – kazao je Kenan za naš magazin, te dodao kako je pred njim još mnogo planova i želja za koje vjeruje da će se ostvariti u bliskoj budućnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti