Zlatan gostovao kod Jimmyja Kimmela: Spektakl kakav samo on može napraviti

Piše: Redakcija

“Svjetsko prvenstvo bez mene nema smisla gledati”, “To samo Bog zna… a ti upravo razgovaraš s njime”, “Došao sam kao junak, odlazim kao legenda”, “Tražimo stan. Ako ga ne nađemo, kupit ćemo hotel”, tek su neke od njegovih legendarnih izjava, a sad s gostovanja u showu Jimmyja Kimmela stiže i nova.

Američki voditelj uvjeravao je Ibrahimovića da je nogomet sport zbog kojeg roditelji u SAD-u žale što su ga njihova djeca zaigrala, no odmah je i ‘naletio’ na ispravak samog naziva sporta ondje. ‘Soccer’ se Ibrahimoviću ne sviđa, ‘football’ je riječ koju je koristio na što mu je voditelj poručio da se ondje kaže ‘soccer’ i da se na to navikne.

– Dakle, mi kažemo ‘football’. To je najveći sport na svijetu pa možete samo zamisliti kako se osjeća onaj koji je u tome na vrhu – kazao je Ibrahimović na što je dobio pitanje da to mora biti nešto što je sam vrh vrhova…

Kimmela je na početku razgovora zanimao Zlatanov komentar na brojne nadimke koje dobija, a on je istakao samo dva – nadimak iz “balkanskog jezika” i nadimak u Švedskoj.

– Na ‘balkanskom jeziku’ moje ime znači ‘zlato’, tako da mi se dopada. U Švedskoj su imali problema kada su izgovarali moje prezime pa su me često zvali ‘Ibla’, što znači lav. To mi se također sviđa – rekao je nasmijani Ibrahimović.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti