Bile su to lažne vijesti: Ništa od povratka Spice Girls

Piše: Redakcija

Mjesecima se već priča o velikom povratku Spice Girls na scenu. Novi album, turneja, nastup na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle… U planu je bilo puno toga, ali sve je to, izgleda, bio fake news. Victoria Beckham, koja je davno rekla da se ne planira vratiti na pozornicu, sad je izjavila kako nikad nisu razgovarale o novoj muzici.

– Neće biti turneje ni nove muzike od Spice Girls, ali bilo je izvrsno ponovno se vidjeti s njima. Samo smo rekle da je ‘girl power’ jako važna poruka i htjele smo prenijeti to novim generacijama. To je sve. Meni je to uvijek bilo važno, a danas osnažujem žene modom – rekla je Posh.

Posljednji put nastupila je s Mel B, Emmom, Geri i Mel C na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, a pokrenule su lavinu komentara oduševljenih fanova kad su objavile zajedničku fotografiju u februaru. Tada su rekle kako je “došlo vrijeme da istraže neke nove, uzbudljive mogućnosti zajedno”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti