Novak Đoković: Mogu se vratiti na prvo mjesto

Piše: Redakcija

Teniser Novak Đoković poslao je veoma interesantnu poruku pred meč s Timom u trećem kolu Mastersa u Monte Carlu. Jučer je slavio nad Bornom Ćorićem iz Hrvatske i plasirao se u treće kolo gdje će snage odmjeriti s Dominikom Timom.

– Održavam energiju na visokom nivou i svim mislima sam u igri. Mi možemo to – napisao je Đoković na društvenim mrežama i svojim optimizmom oduševio fanove.

– Ne bih bio ovdje da ne vjerujem da mogu da se vratim na prvo mjesto. Osjećam da i dalje imam energije i volje. Bio je to pravi test i veoma sam zadovoljan. Borna je pun samopouzdanja i to sam se i uvjerio. Bila je velika borba, ali sam mogao i ranije da pobijedim. Nedostaju mi mečevi, to je sigurno – izjavio je Novak nakon jučerašnje pobjede.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti