Khloe Kardashian izbacila Tristana iz kuće

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian je prije sedam dana postala mama djevojčice True. Dok je bila u trudovima, u javnost su pristigli snimci na kojima je Tristan Thompson, otac njene djevojčice vara. I dok su neki pomislili kako će ih dolazak bebe ipak ponovo zbližiti i kako će par održati svoj odnos, prema onome što javljaju strani mediji, to ipak neće biti tako. Khloe, članica jedne od najpoznatijih i najmoćnijih porodica na svijetu, odlučila je Tristanu, barem za sada, ne dati drugi priliku, i ne samo to, kako tvrde izvori bliski porodici Kardashian, Khloe je Tristana odlučila izbaciti iz kuće.

Kako strani mediji javljaju, Tristan se uselio u daleko skromniji stan koji se nalazi u blizini. I dok se Tristan, navodno, kaje zbog svega što je učinio, Khloe je odlučila kako joj treba vremena da o svemu dobro razmisli, a to ne može ako on i dalje živi s njom. Sve njene sestre ponudile su joj pomoć u ovoj teškoj situaciji, ali ona sve želi obaviti sama i sve vrijeme posvetiti isključivo kćerkici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti