Slatka tajna Enisa Bešlagića

Piše: Redakcija

Naš poznati glumac Enis Bešlagić pronašao je novi poslovni izazov – ne samo što je pametno uložio novac u manufakturu čokolade i pralina nego je sebi osigurao nepresušan izvor omiljene slastice.

Svi znaju da je Enis Bešlagić jedan od najtraženijih glumaca u regiji, no malo ko zna da se u tom kreativnom umu krije i izuzetan smisao za biznis. Zaključivši da status slobodnog umjetnika u zemlji gdje se baš ne poštuju autorska prava nije neko rješenje za “stare dane”, prije šest godina u Sarajevu je osnovao marketinšku agenciju Front Art. No, nije stao na snimanju reklama i osmišljavanju promotivnih kampanja: svestrani glumac, prije nešto više od pola godine postao je suvlasnik prve bosanskohercegovačke manufakture čokoladnih pralina i čokolada, Mak Zara. Ne samo što je pametno uložio novac nego je ostvario svoj dječački san i osigurao nepresušan izvor čokolade – sebi, supruzi Sabini (43), kćeri Asji (14) i sinu Maku (12).

Foto: Almin Zrno

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti