Glumica Scarlett Johansson više nije plavuša, a njen novi image će vas iznenaditi

Piše: Redakcija

Osim što se u Los Anđelesu u ponedjeljak uveče premijerno prikazivao Marvelov novi film ‘Avengers: Infinity War’, Skarlet Johanson koja u njemu igra jednu od glavnih uloga, premijerno je na crvenom tepihu pokazala svog dečka Colina Josta i potvrdila vezu o kojoj se šuška već punih godinu dana. Par je bio u središtu pažnje, a pritom se nisu suzdržavali od nježnosti i poljubaca kojima su pokazali koliko se vole.

Scarlett Johansson slovi za jednu od najseksepilnijih žena na svijetu, a poznata je po zanosnoj figuri i svojoj platinasto plavoj kosi. Holivudska zavodnica odlučila se za potpunu promjenu imagea i svoje plave uvojke zamijenila smeđima, a kako joj stoji look brinete, pogledajte u nastavku…

View this post on Instagram

#scarlettjohansson ❤❤❤

A post shared by Lorenzo Cortiana (@cortianalorenzo) on

33 – godišnja ljepotica pojavila se u jednostavnom i seksepilnom ‘all black’ izdanju, a poglede je plijenila njena nova frizura.

Iako se još uvijek teško naviknuti na Scarlettin novi look, mnogi se slažu kako joj nova boja kose nije oduzela image jedne od najzanosnijih glumica.

View this post on Instagram

#scarlettjohansson ❤👑

A post shared by Lorenzo Cortiana (@cortianalorenzo) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti