Emily Ratajkowski demantovala trudnoću

Piše: Redakcija

Emily Ratajkowski, manekenka koja se nedavno udala za glumca Sebastiana Bear-McClarda, javno je demantovala vijesti kako je trudna, i to fotografijom koju je objavila na Instagramu. Rijetko govori o svom privatnom životu, ali je slika objasnila i više. Komentari koji su uslijedili govorili su u prilog njene ljepote i savršenog tijela, ali mnogi su primjetili i nerealno uzak struk i stomak koji izgleda kao da nije jela danima.

– Zašto uvlačiš stomak kada si ionako premršava? Šta ti je sa stomakom? – pisali su njeni pratitelji, a slika je za veoma kratko vrijeme prikupila više od milion likeova. Očigledno je da njeni fanovi vole da je vide u što slobodnijim izdanjima, ali i da barem za sada nema ništa od njene trudnoće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti