Sarah Čerkez: Kad zvijezde postanu igračke

Piše: Redakcija

Bh. model Sarah Čerkez posljednjih mjeseci živi svoje najsjajnije dane u manekenstvu, od trenutka kad je kao djevojčica u najmlađoj generaciji agencije “Nova maS” koračala pistom. Početkom godine otišla je u Milano, da bi nakratko došla u Sarajevo, kad smo se i vidjele.

Tad mi je najavila kako zbog velike količine posla i ugovora neće uspjeti da radi na septembarskom Milano Fashion Weeku. No, nasreću, nije bilo tako.

– Imala sam odlične angažmane na Fashion Weeku u Milanu. Radila sam revije za modne kuće “Pin up Stars show”, “Parah”, “Agogoa”, “Flavia Padovan”, “Emamo”, “Raffaela d’Angelo” i druge – priča nam Sarah, koja i ovih dana u prijestolnici italijanske mode radi punom parom.

Atraktivna Sarajka na pistama učestvuje na revijama kupaćih kostima, koje su najzahtjevnije kolekcije za pripremu modela. Na milanskim pistama je već ljeto i to 2014. godine, a ova ambiciozna mlada dama bila je spremna za castinge, ništa ne prepuštajući slučaju. Sarah u svim kombinacijama izgleda savršeno.

Kompletan tekst možete pročitati u print izdanju Magazina Azra ( broj 872)

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti