Da li je Severina kopirala stil Melanije Trump?

Piše: Redakcija

Prva dama Amerike nedavno je zablistala u midi haljini kakvu je izabrala i Severina na koncertu svog kolege Gorana Karana.

– Moj prijatelj Goran Karan imao je divan koncert. Bila mi je čast i sreća biti dio lijepe muzičke priče – napisala je Severina uz fotografije iz Koncertne dvorane “Vatroslav Lisinski”.

Severina i Goran su zajedno otpjevali svoj duet „Sta je svit“ iz mjuzikla „Naša bila štorija“ nakon čega je Severina izvela svoj veliki hit „Virujen u te“.

Na pozornici je zablistala u čistoj klasici. Njena crno-bijela haljina neodoljivo podsjeća na haljinu koju je nosila Melania Trump tokom službenog sastanka američkog predsjednika Donalda Trumpa i japanskog premijera Shinzoa Abea u ljetnoj rezidenciji američkog predsjednika Mar-a-Lago.

Tada je nosila retro crno-bijeloj haljini na pruge s lađa izrezom koja je u prvi plan stavila njena ramena. Za kreaciju zaslužna je poznata Carolina Herrera, dizajnerica venecuelanskih korijena, a za nju morate izdvojiti 4800 KM, dok je Severinina haljina brenda Preen by Thornton Bregazzi po znatno nižoj cijeni – ona iznosi oko 2240 KM.

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti