Goran Višnjić: Sa sinovima i suprugom na dobrotvornom događaju

Piše: Redakcija
Borci za prava životinja, Eva i Goran Višnjić i sinove uče da krenu njihovim stopama kad je u pitanju borba protiv zlostavljanja životinja. Tako su svoje dječake, 11-godišnjeg Tina i sedmogodišnjeg Viga poveli na dobrotvornu akciju organiziranu u studiju Paramount u Los Angelesu, dok osmogodišnja Vivien ovaj put nije bila s njima. Događanje je organiziralo udruženje The Human Society koja spasi oko 100.000 četveronožnih ljubimaca godišnje i vrijedna je da je se podrži, piše Gloria.hr.

Eva Višnjić na društvenim mrežama često progovara o svojim načelima odnosno gorljivoj borbi za prava životinja. Tako je na svom Facebooku upravo napisala:

– Sve rjeđe pogledam Facebook, iako bih htjela pomoći više i pratiti svaki dan. Razlog mojeg izbivanja nije taj sto sam ovdje stvarno zatrpana pomaganjem udruženjima, svojom djecom i svojim životinjama te svakodnevnim obavezama. Stignem ja i to, ali u posljednje vrijeme kako otvorim Fb, vidim takve grozote i strahote, ali sve nešto na što niti ja niti itko tko to vidi ne možemo, na žalost, utjecati. Uopće ne razumijem potrebu objavljivanja takvih slika ili videa ukoliko NE MOŽEMO POMOĆI! Molim vas, skoncentrirajte se na objave nečega gdje se može pomoći i ne mučite ljude grozotama jer na taj način samo ubijate ljude u pojam i tjerate nas da ugasimo Fb zauvijek!  Ako imate objavu, objasnite gdje je to i što treba napraviti, a ne samo fotografiju užasa. Hvala! –  napisala je Eva Višnjić.

LOS ANGELES, CA - APRIL 21: Goran Visnjic and family attend The Humane Society Of The United States' To The Rescue! Los Angeles Gala at Paramount Studios on April 21, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Tommaso Boddi/Getty Images)

Porodića Višnjić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti