Harper Beckham: Osvaja svijet novim talentom

Piše: Redakcija
Megapopularna dizajnerica Victoria, na svom Instagram profilu objavila je snimak svoje neodoljive kćerke Harper Seven koja čita svoju domaću zadaću.

– Zdravo, ja sam Harper. Imam šest godina. Volim knjige i svoju porodicu koju čine Cruz, Romeo, Brooklyn, mama i tata – može se čuti u malom video uratku koji je pregledalo preko tri miliona ljudi.

View this post on Instagram

Happy Harper ✨✨✨✨kisses 🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Po mnogima najslađi član porodice Beckham osvojila je mamine pratitelje koji su otvoreno hvalili njenu dikciju i izgovor, a neki joj zbog ‘posh’ naglaska previđaju karijeru animatorice ili glumice.

Ponosna mama  na radost svoje publike i inače često objavljuje fotografije svoje djece – osim Harper, u braku s fudbalskom zvijezdom Davidom Beckhamom ima i tri sina, 19-godišnjeg Brooklyna, 15-godišnjeg Romea i 13-godišnjeg Cruza, ali na svoju mezimicu je posebno slaba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti