Princ William otkrio prve detalje o nedavno rođenom sinu

Piše: Redakcija

Britanska vojvotkinja Kate Middleton je 23. aprila na svijet  donijela treću kraljevsku bebu, sina teškog 3.800  grama. Iako javnost još uvijek s nestrpljenjem čeka da sazna  kako će sretni roditelji  nazvati sina, William je donekle zadovoljio znatiželju javnosti otkrivši nekoliko detalja o novorođenom princu. Kako je ispričao na službenom događaju u Westminster Abbeyju, njihovo najmlađe dijete izrazito je dobra beba te nije prezahtjevan.

– Za sada odlično spava, što je pravo olakšanje za sve nas –  rekao je William.

Kate je treću bebu donijela na svijet u istoj bolnici u kojoj su rođeni George i Charlotte, St. Mary, u privatnom dijelu Lindo. Ovaj put o njoj je brinuo tim od 20 doktora i medicinskih radnika  koji je pazio da sve prođe u najboljem redu. S njom je tokom porođaja bio i suprug.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti