Glumica Hilary Duff: Slatke muke oko odgoja sina Luce

Piše: Redakcija

Hilary Duff, 30-godišnja holivudska glumica, nakon prekida veze s hokejašem Mikeom Comriejem mnoge je dane provela u solo trčanju za njihovim sinčićem Lucom koji je danas šestogodišnjak. Kako je rastao, baš kao svaki nestašni dječak, sve je brže trčao, a dobio je i svoj prvi romobil na kojem juri kao strijela.

Tako je mama Hilary Duff za People.com priznala da nije bilo druge nego i sebi kupiti romobil, jer ga još uvijek ne može samog puštati kud ga volja pa se bori ne gubiti ga iz vida.

– Sad sam i ja kupila ovu dječju igračku pa jurim za njim. Ponekad me sram kao odraslu osobu na tom romobilčiću, ali na kraju krajeva, toliko se dobro zabavljamo da me nije briga – priznaje Duff.

– Osim što vozimo romobile, plivamo, a u vrtu imamo i trampolin. Ali baš ga taj romobil najviše privlači u zadnje vrijeme, i nevjerovatno je brz. Ima tako duge noge, da sam znala trčati koliko god sam brže mogla, i još ga nisam mogla stići. No, to je barem dobra tjelovježba –  rekla je glumica i dodala da je uglavnom hiperaktivna osoba no i da katkad dođu dani kad joj se ne mili niti vježbanje niti bilo kakva aktivnost i tada ostaje kod kuće i – kuha.

Rekla je i da sinu ne dopušta previše sjedenja ispred televizora ili s mobitelom u ruci.

– Potaknite svoju djecu da svaki dan izađu na zrak, na sunce, već dvadeset minuta igre na otvorenom jamči dobro raspoloženje i osjećaj sreće – savjetuje.

Hilary Duff ima i novog dečka – u vezi je s pjevačem Matthewom Komom.

Sunday, October 29, 2017 - Hilary Duff packs on the PDA with beau Matthew Koma as they take Hilary's son Luca out for some fun at the farmers market in Studio City. Duff looks amazing in a white tee and skintight grey jeans. Luis/X17online.com
Hilary Duff seen wearing a 2 piece bikini for a change on her Maui vacation. She went snorkeling with her son and a friend. <P> Pictured: Hilary Duff <B>Ref: SPL1550452 040817 </B><BR/> Picture by: starsurf / Splash News<BR/> </P><P> <B>Splash News and Pictures</B><BR/> Los Angeles:310-821-2666<BR/> New York:212-619-2666<BR/> London:870-934-2666<BR/> photodesk@splashnews.com<BR/> </P>

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti