Nataša Bekvalac iznijela nove tvrdnje: Luka mi nije dozvoljavao da radim, bio je ljubomoran

Piše: Redakcija

Otkako se dogodio incident između Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, sada su u javnost dospjele druge informacije. Naime, Nataša se navodno povjerila prijateljici da ju je suprug Luka Lazukić prisiljavao da prave drugo dijete i to na dan kada ju je, kako ona tvrdi, pretukao u njenom stanu na Dedinju. Ispričala je da joj je muž nekoliko sati prije incidenta tražio da mu rodi bebu samo nakon mjesec i po nakon što su dobili kćerku Katju kako bi je zadržao u kući između četiri zida.

– Kada je Nataša kazala Luki da ide kod kuma i saradnika Alena u studio da snimaju nove pjesme, on se unervozio i pokušao da je ubijedi da joj odluka nije pametna. Govorio joj je da joj je rano da se vrati na posao, jer se tek porodila i da treba da brine o njihovoj kćerki Katji zato što je dobra majka i takva treba da ostane. Također joj je rekao da je potrebna u kući i da ne može da podnese kada je drugi muškarci gledaju na nastupima, a da on nije tu – kaže izvor za “Kurir”.

Iako je pokušala da mu objasni da je prinuđna da radi zbog nedostatka novca, on to nije shvatao.

– Nakon njenog odgovora, on je zbog ljubomore poludio i galamio na nju. Nije joj dozvolio ni da završi rečenicu, a već je postao agresivan. Prvo je počeo da joj zamjera što je zaljubljena u kćerku Katju, a onda joj je rekao da pod hitno moraju da naprave drugo dijete. Navodno, on ne želi da među njihovom djecom bude velika razlika u godinama i da je sad pravi trenutak da porade na tome. Nataša je bila u šoku. Pokušala je da mu objasni da nije prošlo ni dva mjeseca od porođaja i da je prerano, a uz to im ni finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Nedavno mi se žalila: „Prisiljavao me je da pravimo bebu, ne mogu više da ga podnesem.“ Na kraju joj je priznao da je ljubomoran kad pjeva i da mu je namjera da je drži samo pored sebe . Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana nakon toga otrčala u studio. Nakon nekoliko sati nastao je haos, kada ju je on pretukao – kazao je izvor.

PR tim Nataše Bekvalac u njeno ime je potvrdio ovu priču, piše Story.rs.

– Istina je, ali ne bismo ništa da iznosimo javno dok Nataša prolazi kroz težak period – kazao je njen portparol.

Pročitajte još