Šta Brigitte Macron misli o Melaniji Trump

Piše: Redakcija

Prva dama Francuske Brigitte Macron pohvalila je prvu damu SAD Melaniju Trump poslije svoje trodnevne posjete Washingtonu, kazavši  da je “zabavna i inteligentna”. Govoreći za list Monde i radio RTL, Macron je istakla da se s “ljubaznom, šarmantnom i inteligentnom” Melanijom dodatno zbližila ove nedjelje. Predsjednik SAD Donald Trump i njegova supruga prvi put su se sastali s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom i njegovom suprugom u julu u Parizu.

Prokomentarisala je i zašto je Melanija pretežno ozbiljna.

– Veoma je zabavna. Imamo isti smisao za humor, zajedno se mnogo smijemo. Ona ima jaku ličnost, ali ulaže napor da to prikrije. Ona je osoba koja se lako smije, ali to pokazuje manje od mene. Macronova supruga je kazala da se i dalje privikava na ograničenja koja ima od kada je prva dama Francuske, ali je dodala da i dalje uspijeva da pronađe “trenutke slobode”.

– Melanija ne može ništa da učini, ne može ni da otvori prozor Bijele kuće. Ne može da izađe napolje. Ja svakodnevno izlazim u Parizu – rekla je Brigitte u intervjuu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti